Vinarije i Destilerije

K-ING Vinarija

K-ING Vinarija
WaySearch JNA 46
26345 Orešac
Srbija
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Pogledajte sajt
Osoba za kontakt: Nataša Drakulić Kovačević
Mobilni: 060 559 6458
K-ing Vinarija je porodična vinarija iz Banatskog Karlovca nastala 2008. godine, u okviru porodičnog preduzeća Kovačević-inženjering (osnovanog 1983. godine), kao formalni nastavak višedecenijske tradicije gajenja vinove loze i proizvodnje vina.

Naši vinogradi i voćnjaci (oko 35 ha) nalaze se u očuvanoj životnoj sredini, u neposrednoj blizini Specijalnog rezervata prirode Deliblatska peščara (Banatski Karlovac i Orešac) i na obroncima Vršačkih planina (Gudurica). Uz povoljne prirodne uslove, odabrane agrotehničke mere i minimalno korišćenje hemijskih sredstava dobijamo kvalitetno voće (grožđe, šljiva, višnja) koje prerađujemo u sopstvenim pogonima.

Prednosti brdovitog i peskovitog tla, insolacije i košave pretočene su u naša vina. Najlepše osobine ručno ubranih, zrelih grozdova čuvaju se vrhunskom tehnologijom proizvodnje. Zrenjem i pažljivim negovanjem vina, nastaje prepoznatljiva harmonija ukusa raskošnih kapljica. Vino se pakuje u boce od 0,75l, 0,187l ili u ambalažu po zahtevu kupca (sa presonalizovanom etiketom za obeležavanje značajnih datuma pojedinca ili preduzeća, kao poklon pakovanje, sa isporukom na željenu adresu).

Decembra 2010. godine javnosti je predstavljen prvenac i brend vinarije, suvo belo vino – PEŠČAR, a u prvoj polovini 2013. godine, još tri nove etikete, K-ing Sauvignon Blanc, K-ing Muscat Ottonel i K-ing Cabernet Sauvignon. Pored vina, proizvodimo na tradicionalni način, bez dodavanja šećera, aditiva i aroma, prirodne voćne rakije od grožđa (K-ing Loza i K-ing Muscat loza), šljive (K-ing Šljiva), jabuke (K-ing Jabuka) i višnje (K-ing Višnja). Rakija se pakuje u čokanj (standardni ili dekorativni), boce od 0,5l, 07l, 1l ili po zahtevu kupca.

U narednom periodu planira se podizanje novih zasada sa novim sortama grožđa (među kojima će biti i autohtonih), organska proizvodnja, proširenje asortimana voćnih rakija (kajsija, dunja, kruška), proizvodnja prirodnih likera sa dodatkom voća i lekovitog bilja, kao i opremanje prostora za degustaciju.

Uživajte sa nama u raskoši voćnih kapljica! Živeli!

Date added: July 27, 2014, 3:52 am    Hits: 1234
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner