Vinarije i Destilerije

K-ING Vinarija

K-ING Vinarija
WaySearch JNA 46
26345 Orešac
Srbija
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Pogledajte sajt
Osoba za kontakt: Nataša Drakulić Kovačević
Mobilni: 060 559 6458
K-ing Vinarija je porodična vinarija iz Banatskog Karlovca nastala 2008. godine, u okviru porodičnog preduzeća Kovačević-inženjering (osnovanog 1983. godine), kao formalni nastavak višedecenijske tradicije gajenja vinove loze i proizvodnje vina.

Naši vinogradi i voćnjaci (oko 35 ha) nalaze se u očuvanoj životnoj sredini, u neposrednoj blizini Specijalnog rezervata prirode Deliblatska peščara (Banatski Karlovac i Orešac) i na obroncima Vršačkih planina (Gudurica). Uz povoljne prirodne uslove, odabrane agrotehničke mere i minimalno korišćenje hemijskih sredstava dobijamo kvalitetno voće (grožđe, šljiva, višnja) koje prerađujemo u sopstvenim pogonima.

Prednosti brdovitog i peskovitog tla, insolacije i košave pretočene su u naša vina. Najlepše osobine ručno ubranih, zrelih grozdova čuvaju se vrhunskom tehnologijom proizvodnje. Zrenjem i pažljivim negovanjem vina, nastaje prepoznatljiva harmonija ukusa raskošnih kapljica. Vino se pakuje u boce od 0,75l, 0,187l ili u ambalažu po zahtevu kupca (sa presonalizovanom etiketom za obeležavanje značajnih datuma pojedinca ili preduzeća, kao poklon pakovanje, sa isporukom na željenu adresu).

Decembra 2010. godine javnosti je predstavljen prvenac i brend vinarije, suvo belo vino – PEŠČAR, a u prvoj polovini 2013. godine, još tri nove etikete, K-ing Sauvignon Blanc, K-ing Muscat Ottonel i K-ing Cabernet Sauvignon. Pored vina, proizvodimo na tradicionalni način, bez dodavanja šećera, aditiva i aroma, prirodne voćne rakije od grožđa (K-ing Loza i K-ing Muscat loza), šljive (K-ing Šljiva), jabuke (K-ing Jabuka) i višnje (K-ing Višnja). Rakija se pakuje u čokanj (standardni ili dekorativni), boce od 0,5l, 07l, 1l ili po zahtevu kupca.

U narednom periodu planira se podizanje novih zasada sa novim sortama grožđa (među kojima će biti i autohtonih), organska proizvodnja, proširenje asortimana voćnih rakija (kajsija, dunja, kruška), proizvodnja prirodnih likera sa dodatkom voća i lekovitog bilja, kao i opremanje prostora za degustaciju.

Uživajte sa nama u raskoši voćnih kapljica! Živeli!

Date added: July 27, 2014, 3:52 am    Hits: 1168
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner

Anketa

Koja vina najčešće kupujete?