Vinarije i Destilerije

Stara rakija

Stara rakija
WaySearch Kralja Petra 71
11000 Beograd
Srbija
Email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Pogledajte sajt
Telefon: 011/303-0234
Faks: 011/291-0556
Savršenstvo nije odlika ovog sveta ali se trudim svim srcem da ga dosegnem. Ta iskonska težnja u meni izrodila je i želju da za vas stvorim proizvod koji će biti simbol kvaliteta, uživanja i elegancije.

Tokom života upoznala sam samo nekoliko onih koji svoj posao rade sa strašcu, otkrivši da za njih rad nije samo dužnost već i zadovoljstvo.

Sanjala sam da se to dogodi i meni. Danas živim svoj san. Iskustva svih koje srećem na mom putu obogaćuju me a ja to bogatstvo unosim u svoje proizvode. Želim da vam ispričam kako je sve počelo i da iz mog ugla upoznate RAKIJU.

2005. godine stvorila sam brend STARA RAKIJA i od tada ga gradila postepeno, želeći da moj proizvod krasi sve ono što SAVRŠENO mora imati - KVALITET, TRADICIJU, ALL NATURAL, HAND MADE, DIZAJN, MARKETING.
Proizvodnju sam započela na padinama Zlatibora a predivni krajolici davali su mi inspiraciju. Osluškivala sam...
Želeli ste nešto novo a opet staro, želeli ste više različitih aroma i tekstura. Vaše želje i naš trud da ih dostignemo iznedrile su nove ukuse.

Sa ponosom smo ih predstavili tržištu 2009. godine, pod nazivom STARA RAKIJA "MEDNICA" i "PREPEČENICA". Nismo žurili, radili smo polako pazeći na svaki korak a dobrim menadžmentom, marketingom i kontinuiranim kvalitetom u proizvodnji, neprestano smo rasli i dostigli status jednog od najpoznatijih ukusa rakija.

Početkom 2010. godine STARA RAKIJA je plasirala svoj treći proizvod STARA RAKIJA "DUNJICA".
Na 4. Rakija festu decembra iste godine, pre samo četiri meseca, predstavili smo sada već dobro prepoznatljivu rakiju STARA RAKIJA "ŠUMSKA".
Kao što sam vam već rekla, ja živim svoj san ali ne prestajem da sanjam i zato očekujte još iznenađenja od STARE RAKIJE...

Date added: November 29, 2011, 2:03 pm    Hits: 1304
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner

Anketa

Koja vina najčešće kupujete?