Vinarije i Destilerije

VS Exclusive

VS Exclusive
WaySearch Lukijana Mušickog 33
21000 Novi Sad
Srbija
Pogledajte sajt
Osoba za kontakt: Vladislav Slavnić
Telefon: 021/661-6493
Mobilni: 064/241-0151

U najdavnija vremena se nad Panonskom nizijom izdigla Fruška gora, kao da je željna sunca, i napravila mesto, koje su mnogo kasnije, naselila slovenska plemena željna zemljodelanja. Nasledila su od Rimljana vinovu lozu ali su i sama obogatila ovaj kraj nekim plodovima iz prapostojbine. I danas se ovde prostiru bogati vinogradi i plodorodni voćnjaci koji svojim plodovima darivaju zaljubljenike u darove zemlje i sunca.

Na ovim padinama se gaji najkvalitetnije voće koje Vladislav Slavnić pretače u napitke vredne velike pažnje. Unikatno obrađene flaše, upakovane u najkvalitetnije drvo, kožu i plemenite metale su oplemenjene različitim pićima koje Vladislav proizvodi po strogo kontrolisanoj tehnologiji, čuva u posebnim uslovima i pakuje u ograničenim, veoma malim, tiražima. Najelegantnijim finesama drevnih, umetničkih zanata oblikuje pakovanja, čime ostavlja utisak nebitnosti vremena pred obiljem trenutka.

Svoje znanje preneo je na piće dajući mu neverovatan ukus i miris a ljubav prema otadžbini i umetnošću prenosi već dugo godina kroz svoje radove..


Date added: November 29, 2011, 8:01 am    Hits: 601
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner

Anketa

Koja vina najčešće kupujete?