Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja


Zašto bi trebalo da se oglašavate na Internetu?

Zasto bi trebali da oglasavate Vaše preduzeće na Internetu?

Da li ste razmatrali ideju o reklamiranju putem Interneta, ali niste bili sigurni kako i gde?

Da li tražite efikasniji nacin da dođete do Vaših potencijalnih kupaca?

Vi niste jedini. Mnoga preduzeća u industriji alkoholnih pića su bila neodlučna po pitanju oglašavanja putem Interneta. Neka preduzeća ne daju veliki znacaj Internet Marketingu.

Činjenica je da, već sada, većina domaćinstava u Srbiji koristi Internet, najbrže rastući medij u istoriji. Internet je postao popularan kao i televizija i predstavlja jedan od načina kako da utrošite Vaše slobodno vreme. Veliki broj preduzeća koristi Internet, gde veći procenat izjavljuje da putem Interneta donose veoma važne odluke i istraživanja. Oni očekuju od proizvođaca ili prodavca namestaja da budu prisutni na Internetu. Zašto? Iz jednostavnog razloga, jer oni Internet shvataju kao i štampane magazine, TV, radio itd.

Mnoge kompanije sada uživaju prednosti oglašavanja putem Interneta. Nemate sta da čekate - krenite u akciju još danas!

Koji je osnovni cilj Portala SerbianBrandy.com?

SerbianBrandy.com predstavlja vodeći online Portal srpskih proizvođača vina i rakije. Cilj Portala je da omogući domaćim kompanijama da na što efikasniji i sigurniji način stupe u kontakt sa potencijalnim inostranim partnerima i uspostave obostrano korisnu privrednu saradnju.

Ovaj jedinstveni projekat omogucava stranim kompanijama, koje tragaju za kvalitetnim dobavljačima alkoholnih pića iz Srbije, da dobiju na jednom mestu sve infomacije vezane za veliki broj domaćih proizvođača. Portal SerbianBrandy.com je nastao kao proizvod ideje, da se sve delatnosti povežu na jednom mestu, gde bi naši Članovi mogli što bolje uzajamno komunicirati, prezentovati svoje proizvode i usluge i uspostavljati poslovne kontakte širom sveta.

Po čemu se Portal SerbianBrandy.com razlikuje od drugih Internet imenika i adresara?

Portal SerbianBrandy.com se razlikuje od drugih Internet imenika i adresara po tome što se bavi jednom tematskom celinom i što poseduje veoma ciljanu grupu posetilaca. Šta to znači? To znaci da je svaki naš posetilac vezan za poslove sa alkoholnim pićima. Sledeća veoma bitna stvar je što Vam GARANTUJEMO poziciju Vaših podataka na Prvoj stranici Google pretraživača.

Kako postati korisnik internet Portala SerbianBrandy.com?

Da li moram posedovati računar i koristiti Internet?

Da biste postali Član i korisnik portala SerbianBrandy.com ne morate imati računar, niti morate znati da koristite internet. Sve materijale za unos koje želite da objavite možete dostaviti poštom ili faksom, a mi ćemo ih obraditi i prilagoditi i javno objaviti. Nakon toga ćemo Vas informisati, a ukoliko bude bilo potrebe za promenama mi ćemo ih izvršiti.

Kako mogu upisati svoje preduzeće na SerbianBrandy.com?

Privredni subjekat se može upisati na dva načina i to: putem interneta pomocu formulara za upis u bazu podataka ili da nam putem pošte dostavite sve potrebne materijale za unos.

Koje sve podatke i informacije mogu objaviti?

Možete objaviti sve podatke i to: naziv i slogan, adresu sa gradom, opis delatnosti i usluga kojima se bavite, kontakt podatke kao što su: telefon, faks, e-mail adresa, kontakt osoba, adresa Vaše Internet stranice ukoliko je imate, a koja će biti link na Vašu stranicu.
Možete dodati sledeće (posedovanje sertifikata, dobijene nagrade, ucešće na sajmovima, tradicija, broj zaposlenih itd). Dalje, možete navesti Vaše izdvojene pogone (poslovnice, trgovine, skladišta i slično), a u referentnoj listi navesti najznačajnije radove. Ako ste proizvođač ili trgovac možete navesti proizvode ili grupe proizvoda, sa opisom i specifikacijama.

Koje materijale bi trebalo da dostavim da bih postao Član Portala SerbianBrandy.com?

Morate nam dostaviti sve podatke i materijale koje želite objaviti, kao i slike koje ćemo prilagoditi za postavljanje na internet. Podatke i materijale možete dostaviti u štampanom obliku putem pošte ili u digitalnom obliku na CD-u ili e-mailom. Naknadne promene i izmene su moguće.

Kako mogu menjati podatke o svom preduzeću?

Izmene koje želite da izvršite možete javiti telefonom, faksom, poštom ili e-mailom, a mi ćemo ih realizovati.

Kada se upišem u vašu bazu podataka - kada će biti vidljivi moji podaci?

Nakon što proverimo verodostojnost unetih podataka, podaci o Vama će biti javno vidljivi i dostupni, a o tome ćete biti obavešteni.

Koje podatke i informacije mogu naći na SerbianBrandy.com?

Na portalu SerbianBrandy.com možete naći privredne subjekte razvrstane po kategorijama. Takođe možete naći stručne članke i razne savete koji Vam mogu pomoći pri donošenju poslovnih odluka. U delu namenjenom za ponudu i potražnju možete vršiti kupovinu ili prodaju određenih proizvoda i usluga.

Kako mogu pronaći pojedine informacije?

Pojedine podatke i informacije možete naći na dva načina. Portal možete pretraživati pomoću pretrage, pomocu sitemap stranice ili kretanjem po kategorijama poslovnog imenika.

Sta dobijam ako se učlanim na SerbianBrandy.com?

Članstvom u poslovnom imeniku dobijate pravo na objavljivanje svih podataka o privrednom subjektu. Članstvo je besplatno.

Nemam internet sajt i zašto da se predstavim na internetu?

Zamislite medij koji Vam pruža detaljnu i privlačnu informaciju, lako dostupnu i razumljivu.
Internet prihvatite kao bazu podataka, specifikacija i ponudu novih poslovnih mogućnosti na jednom mestu koje Vam mogu unaprediti posao ili Vam kroz razmenu iskustava s kolegama iz sopstvene ili srodne delatnosti pomoći u donošenju poslovnih odluka i novih saznanja. Internet nije samo medij ili tehnologija - on na prvom mestu znači nove poslovne šanse za Vaše preduzeće. Mi Vam pružamo most prema takvom mediju i preko nas se možete predstaviti drugim ljudima kao neko ko misli na sopstvenu budućnost i medij bez kojeg se moderno poslovanje ne može zamisliti. Predstavite se na internetu kao moderan i fleksibilan privredni subjekt.

Ranije je Internet bio jedan od medija koji ste mogli izabrati, a danas je Internet potreba!

Imam internet sajt i šta dobijam sa Portalom SerbianBrandy.com?

Imajući sopstveni Internet sajt ne znači da ćete imati posetu i da će Vas neko pronaći, to je kao da tražite "iglu u plastu sena" s obzirom da postoji više od 5 milijardi Internet stranica. Mi kao tematski Internet Portal kojim se obraćamo ciljanom tržištu omogućavamo Vam da se i sami predstavite i time povećate posetu sopstvene Internet stranice. Kroz predstavljanje Vaših proizvoda i usluga, a kroz pretragu na nasem Portalu, omogućavate Vašem potencijalnom klijentu da lakše dođe do Vaših informacija.

Koje su prednosti Internet Marketinga?

Prednosti Internet marketinga u odnosu na druge oblike marketinga su mnogostruke, a tematski Portali su još efikasniji oblik, jer se na njima okupljaju ciljane grupe korisnika vezanih za određenu temu.
Kvalitetna Internet prezentacija uključuje i aktivnosti kao što je prijavljivanje na pretraživače i reklamiranje na tematskim web portalima koji mogu doprineti većoj posećenosti stranica.
Marketinške kampanje na Internetu moguće je osmisliti i ostvariti u kratkom roku. Od ideje do realizacije ne mora proći puno vremena, a takođe je u vrlo kratkom roku moguce izvršiti promene kampanje.
U poređenju sa ostalim propagandnim medijima, Internet pokazuje mnoge prednosti, pa na primer, za razliku od kataloga čija je izrada skupa i dugotrajna, troskovi realizacije za Internet su znatno niži jer nema troškova distribucije i štampe već samo trošak zakupa prostora na serveru. Ključna razlika, pa i prednost, se javlja prilikom promene sadržaja, poput promene cene ili dodavanja novog proizvoda. U ovoj situaciji kod klasičnog kataloga imamo trošak ponovne izrade, a stari katalog više nije upotrebljiv dok kod interneta imamo samo trošak osvežavanja onoga sto želimo da promenimo. Internet sadržaj se vrlo lako i brzo menja i može biti stalni izvor svežih informacija. Internet je interaktivan medij koji je potpuno multimedijalan i kao takav pruža mogućnosti predstavljanja putem slike, zvuka ili videa. Internet pokriva globalno tržiste i rezultati Internet marketinga su merljivi. Jedna od najvažnijih prednosti Internet marketinga je mogućnost obraćanja ciljanoj grupi i tako se postižu najbolji rezultati. Ciljana kampanja koja je pravilno osmišljena i jednostavno prezentovana može doneti najbolje rezultate.

 

Neka i Evropa postane Vaš klijent !

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner