Barik burad

Reparirana barique burad od 225 l.

barik-drvena-burad.jpg

Francuska drvena burad, proizvedena su u kompaniji Tonnellerie Radoux. Tonnellerie Radoux je jedna od najvećih svetskih kompanija za proizvodnju drvene buradi. Drvena burad je proizvedena prema najvišim svetskim standardima i korišćena je za odležavanje vina 24 meseca.

Dimenzije barik buradi:

Kapacitet: 225 litara
Dužina duga (visina): 95 cm
Najveći prečnik (na boku): 69.5 cm
Prečnik na krajevima: 56.5 cm
Debljina duge: 20/22 mm
Metalnih obruča: 6
Obruči od kestena: 4
Prečnik otvora za čep: 50/51 mm
Težina: 46 kg

- Barik je naziv za istoimene sudove zapremine 225 litara. Bačve za barik su standardizovane, a dimenzije je 1858. godine utvrdila Trgovinska komora Bordoa. Barik sudovi su izrađeni od francuskog hrasta, sa unutrašnje strane su nagoreli. U njemu se odvija hemijski proces koji daje posebne arome bariku. Jedan košta od 350 do 450 Eura i specijalno je rađen u Francuskoj. Ova firma za proizvodnju buradi je ono što je „Ferari" u svetu automobilizma.

Ova burad je korišćena za odležavanje vina u periodu od 24 meseca i potpuno je reparirana, tako da se može ponovo koristiti za odležavanje vina. Cena drvenog bureta od 225 litara je 130 Eura. Ova drvena burad je idealna za korišćenje u opremanju enterijera ugostiteljskih objekata, zbog svog veoma dopadljivog dizajna i završne obrade koja je karakteristična za francusku drvenu burad. Burad je nelakirana, ali se prema zahtevima klijenata može izlakirati ili ofarbati bojom koja će se uklapati u enterijer.

 

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner