Ravangrad Wine Fest

Turistička organizacija Grada Sombora, po prvi put u Somboru organizuje MEĐUNARODNI FESTIVAL VINA I HRANE – „RAVANGRAD WINE FEST“. Festival će biti održan 05.12.2009. godine u Studentskom domu „Dr Zoran Đinđić“, Podgorička bb u vremenu od 12:00 do 21:00.

Namera organizatora je, pre svega, da obogati turističku ponudu Grada i Regije, ali i da doprinese širenju vinske i gastronomske kulture, kojoj se poslednjih godina posvećuje sve veća pažnja, naročito u našoj zemlji i zemljama u okruženju.

Predviđeno je da prvi „RAVANGRAD WINE FEST“ u Somboru okupi oko 20 vinara iz Srbije i zemalja iz okruženja. Kako je uz dobro vino neophodna i dobra hrana, “RAVANGRAD WINEFEST” želi da na istom mestu posetiocima ponudi i gastro-kutak sa hranom karakterističnom za ovo podneblje, koja najbolje ide uz vina.
Tokom Festivala posetioci će moći da uživaju u promociji serijala „Čarde na Dunavu“, autora Miroslava Božina, po istoimenoj knjizi, predavanju somelijera i enologa i bogatom kulturno-umetničkom programu.
Svi posetioci festivala, kupovinom ulaznice, učestvovaće i u nagradnoj igri. Ulaznica uključuje vinsku čašu i degustaciju vinske i gastronomske ponude, katalog izlagača i pristup svim dogadjajima na Festivalu.

S obzirom da će ovakav vid Manifestacije, prvi put biti održan u Somboru, očekujemo veliku zainteresovanost i posećenost, kako naših sugrađana, tako i gostiju iz okruženja.

Ulaznice za posetioce: 150,00 dinara (uključuje staklenu vinsku čašu, degustaciju vina i hrane, pristup događajima na Festivalu, katalog Izlagača i nagradnu igru).
 

Pretraga

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner

Anketa

Koja vina najčešće kupujete?