Kurs za proizvođače rakije na Poljoprivrednom fakultetu

Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Beogradu najavio je danas da 7. marta počinje kurs obuke za proizvodnju voćnih i drugih rakija, koji se treći put organizuje za građane.
 

Polaznicima obuke će tokom četiri meseca biti predstavljeni svi aspekti i faze tehnološkog procesa proizvodnje svih tipova jakih alkoholnih pića koja su danas prisutna na svetskom tržištu.

Predavanja će se održavati svake nedelje u terminu od 11 do 15 sati i biće realizovana na najsavremeniji način, upotrebom video-bim prezentacija, a od aprila će biti organizovane i interesantne degustacije.
Idejni tvorac tog jedinstvenog kursa obuke je profesor Ninoslav Nikićević, domaći eminentni stručnjak iz te oblasti i prvi i jedini doktor nauka za jaka alkoholna pića u Srbiji.
Pored profesora Nikićevića, u obuci proizvođača rakije aktivno će učestvovati još pet uglednih profesora sa Poljoprivrednog fakulteta.

Cena kursa je 20.000 dinara, a zainteresovani više informacija mogu dobiti na Poljoprivrednom fakultetu ili pozivom na brojeve 064/ 230 6078 ili 011 2615 315, lokal 152.

Izvor: Biznis Novine


Pretraga

Prijava na newsletter

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner