Šesti festival vina od 25. do 27. juna

Šesti međunarodni festival vina "Inter fest" održaće se u Novom Sadu od 25. do 27. juna, saopštili su danas organizatori.
Na tradicionalnoj promociji vina i vinske kulture na Trgu slobode predstaviće se vinari iz svih vinogradarskih regija Srbije, kao i gosti iz Francuske, Španije, Grčke, Portugalije, Mađarske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja.

VINO "Na oko 150 štandova ponudiće se više od 600 vrsta vina, a poseban nastup imaće proizvođači malvazije i drugih autohtonih vina iz Istre, koji će biti upotunjen i kulinarskim specijalitetima iz tog dela Hrvatske", izjavila je na konfereniciji za novinare u restoranu "Zak" direktorka "Inter festa" Nataša Budisavljević. Degustaciju i prodaju vina dopuniće i bogati kulturno-zabavni program, a na samom otvaranju festivala pevaće Bisera Veletanlić uz pratnju benda Vasila Hadžmanova. Tokom festivala nastupiće i "Garavi sokak", muzičari iz Istre i još nekoliko grupa. Festival vina se održava pod pokriviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Grada Novog Sada, uz podršku Izvršnog veća Vojvodine.

Izvor: 24 sata

Pretraga

Prijava na newsletter

Prijatelji projekta

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

Pratite nas na

Baner
Baner

Google Oglasi

Prijatelji

Baner
Baner
Baner